Hulp nodig of vragen?

U kunt Arjanne op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 9:00 tot 18:00 uur bereiken via onderstaande telefoonnummer.

06-20419125 Arjanne Bredemeijer

Zakelijk

Voor bedrijven en instellingen

Arjanne Bredemeijer heeft vanuit het onderwijs zich verder ontwikkelt in psychologische hulpverlening en traumaverwerking. Maar het onderwijzen en trainen hebben nog steeds haar aandacht en in samenwerking met andere collega’s ontwikkelt zij trainingen op het gebied van gezondheidsmanagement voor bedrijven.

De trainingen worden op maat gemaakt en voldoen aan de vraag die het bedrijf of onderwijsinstellingen stelt.

Arjanne Bredemeijer: Trainingen gezondheidsmanagement:

Hoe kan je als werkgever signaleren dat het niet goed gaat met je werknemer. Dat de werkdruk te hoog is of privé omstandigheden zwaar drukken. En als je dat signaleert welke ondersteuning kan je dan geven of hoe kan je werkdruk verminderen?

  • Training: Hoe voorkom je een burnout bij je werknemers
  • Training: voor werknemers die een burnout hebben

Trainingen/studiedag op het gebied van preventief gezondheidsbeleid voor werknemers:

“Van alles teveel”:

Training voor werknemers met overgewicht waarbij een combinatie van bewegen, gezond leren eten en geestelijk fit centraal staan. Ook een kantine check is daar onderdeel van. De groepsdynamiek, het organiseren vanuit het bedrijf van sport activiteiten, het gezond leren eten werpt zijn vruchten af. Een langer traject met goede resultaten

“Ik kan niet stoppen”:

Veel rokers zeggen niet te kunnen stoppen met roken. We gaan dan ook omgekeerd te werk. Ons verdiepen in wat verslaving is, wat het roken je brengt, wat je er mee dempt, welk plezier je er aan beleeft. Eerst bewustwording, daarna kan je pas keuzes maken. Ook het bedrijf doet mee en er wordt gestimuleerd de rokers te veranderen in een ruimte met sportmogelijkheden. Buiten de groepsbijeenkomsten is er ook tijd voor individuele begeleiding. Een training met een hoog slagingspercentage!

“Wat is teveel”:

Vanuit hetzelfde principe hebben we korte voorlichtingstijden waarin we uitleggen wat teveel alcohol is, wat het doet met je lichaam en welzijn en welke invloed het heeft op je werk. Alcohol als middel om de leegte, vorm van ontspanning, middel om blokkades op te heffen. We gaan kijken naar de oorzaak en hoe we dit kunnen vervangen door ander gedrag. Verder is er individuele begeleiding mogelijk

“Lichaam in balans”

Hoe om te gaan met stress. Hoe kun je tijdens je dagelijks werk in contact blijven met je lichaam en voelen of je te hoge spierspanning hebt. En…hoe kun je dan ontspannen. i.s.m Ademhalings- en lichaamsgericht psychotherapeute Ingrid Scheijven leren wij de werknemers beter in balans te blijven.