Hulp nodig of vragen?

U kunt Arjanne op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 9:00 tot 18:00 uur bereiken via onderstaande telefoonnummer.

06-20419125 Arjanne Bredemeijer

Familie krijg je gratis 2

Workshop familie krijg je gratis 2

Familie krijg je gratis (2) geeft je de mogelijkheid om in een besloten groep gedurende 4 maanden zes dagen te werken aan jullie ingebrachte problemen die meer aandacht behoeven. Je kunt het zien als een ‘ verdiepingsgroep’ . We maken daarbij gebruik van de traumaopstellingen en kleine blokjes theorie ( uitleg) over de achtergronden van ingebrachte thema’s. Ook bestaat de mogelijkheid om daarnaast individuele gesprekken voor de verwerking en veranderingsprocessen te hebben.

Waarom deze groep?

Deze groep is bedoeld voor mensen die een wat dieperliggend probleem hebben. Misschien ben je in therapie geweest, maar bracht het niet wat jij wilde of wil je een stap verder. Je bent bereid in een veranderingsproces te willen stappen. De mensen die naar deze groep komen, durven stappen te nemen, innerlijke verbindingen te maken en kwetsbaar te zijn. Maar bovenal hebben ze een diep verlangen om hun gezonde delen te versterken en hun traumadelen een plaats te geven.

Wat zijn traumaopstellingen?

In de traumaopstellingen proberen we de oorzaken van verwondingen en verstrikkingen te begrijpen. We doen dat doordat de cliënt zijn “verlangen”( naar oplossing, verbetering, verandering) formuleert en dit verlangen “opstelt” door een representant te vragen dit te vertegenwoordigen. In deze opstellingen wordt duidelijk wat het trauma “innerlijk”heeft gedaan in de cliënt. Hoe hij heeft “overleefd” en hoe deze kant ( deel ) van hem zich laat zien. Maar ook hoe een “verstijft kinderlijk deel” de wereld nog steeds beleefd als in tijden van toen. Essentieel is aan wie en wat de persoon zich nog verbonden heeft (bijv. de moeder) en het soms juist haar trauma is waar hij/zij zich mee verbonden heeft.

Welke problemen kan ik inbrengen?

Psychische stoornissen, zoals angsten, depressies, paniekstoornissen, onopgeloste kwestie die je bezig houden, faalangst etc. Trauma’s zoals verlies van ouders/kinderen, adoptieproblematiek, mishandeling, incest. Gezondheidsproblematiek zoals chronische (niet verklaarbare) lichamelijke pijnen, eetproblemen, chronische vermoeidheid, pijnproblematiek etc.

Combinatie met gesprekstherapie:

De combinatie traumaopstellingen/gesprekstherapie is een erg goede combinatie. Dus ben je al in therapie, dan adviseren we je deze aanvulling te bespreken. Je kunt ons vragen voor een aantal consulten ter ondersteuning. Maar mogelijk heb je al genoeg kennis in huis en zijn dit juist de aanvullende stappen die je nodig hebt.

Aanmelden

Voor de verdiepingsgroep vragen we je een email naar ons te zenden, met daarin beschreven je thema wat je wilt inbrengen, welke hulp je daarbij ( mogelijk) al hebt gehad ( of nog hebt) een stukje van je familiegeschiedenis en meegemaakte trauma’s.

kosten

Deelname aan de verdiepingsgroep “Familie krijg je gratis 2”:
6 dagdelen of avonden Wanneer we een groep van minimaal 10 maximaal 15 mensen hebben.

Wanneer/Waar
In het midden van het land