Claire, 51 jaar, verpleegkundige

“Dat paniekaanvallen en dwangdenken te maken hadden met mijn rol in het gezin vroeger zou ik nooit geaccepteerd hebben. Arjanne’s kracht zit in het feit dat ze je zelf op ontdekkingstocht laat gaan en jezelf tot die conclusies komt. Er wordt je niets aangepraat, maar je ontdekt zelf.”

Trudy, 52 jaar, verkoopster

“Arjanne gaf me vertrouwen doordat ze meteen bij de intake zei: als ik denk dat ik je kan helpen dan gaan we ervoor, denk ik dat het niet haalbaar is, dan doen we het ook niet.”

Gerda, 24 jaar, studente

“Tijdens de therapie ben ik de manier van “out of the box” denken van Arjanne steeds meer gaan waarderen. Ik zat vast in mijn eigen denkpatroon, maar zij liet me zien hoe je ook buiten die kaders kan denken. Ook prettig was dat ze me stimuleerde te zeggen als ik het er niet mee eens was.. Op deze manier kon ik echt mijn verhaal kwijt en konden we samen kijken naar een andere, maar bij mij passende manier om met dingen om te gaan.”

Catherina, 43 jaar, assistent manager

“Na een gebroken relatie namen mijn emoties de overhand. Waar moest ik er mee heen? Geen mens die mij begrijpt, ze willen wel, maar dat kunnen ze niet. Na een aantal sessies bij Arjanne leerde ik omgaan met deze problemen, ik leerde het een plekje te geven en leerde om meer controle te krijgen over mijn gevoelens.”

Bea, 27 jaar, veiligheidsdeskundige

“Door de therapie bij Arjanne zit ik een stuk beter in mijn vel en kan ik steeds vaker in lastige situaties mijn gevoelens de baas zijn. Voelen op de momenten dat het kan, zoals thuis of tijdens een wandeling en me beheersen op momenten dat dat nodig is.”